Depilació Làser

A Dermika disposem d’una plataforma làser mèdica que actua sobre el fol·licle pilós per a eliminar el pèl corporal i facial de manera permanent i sobretot segura. Elimina el pèl del teu rostre i de tot el teu cos de manera definitiva amb un mètode indolor, de sessions curtes i amb resultats sostenibles a llarg termini.

En clínica Dermika somos especialistas en depilación láser femenina y masculina en la localidad de Gerona

Què és la depilació làser?

La depilación láser actúa directamente sobre la funcionalidad del folículo piloso y modifica su estructura, debilitándolo e inhibiendo la producción de vello. 

El làser de díode Mediostar d’Asclepion de fabricació alemanya és considerat un dels més eficaços per a eliminar el pèl corporal més gruixut i pigmentat de tots els fototips de pell. L’IPL M22 de Lumenis actua eficaçment en el pèl més fi i residual, incloent-hi el pèl facial.

El làser actua directament sobre el fol·licle pilós, reduint gradualment la seva capacitat de producció de pèl. L’acció de la llum sobre l’arrel del pèl inhibeix gradualment la producció de pèl a qualsevol zona del teu rostre i del teu cos. 

La tecnologia IPL M22 Lumenis compta amb 9 filtres aplicables a totes les zones del teu cos i del teu rostre per a un resultat més eficaç. Així podràs lluir una pell llisa, bonica i lliure d’aquests pèls incòmodes que tant et preocupen. La depilació làser de Dermika és perfecta per a:

Cames

El pèl de les cames és una de les preocupacions més freqüents en homes i dones. L’acció del làser debilita la producció pilosa dels fol·licles. En poques sessions eliminaràs de manera definitiva el pèl de les cames.

A més, podràs lluir unes cames més suaus, fines i amb més brillantor natural gràcies a l’efecte de regeneració cel·lular del làser. Les teves cames tindran una aparença ideal i… Lliure de pèls!

Elimina el vello de las piernas de forma permanente gracias a la depilación láser de clínica Dermika en Gerona
Elimina el vello de las piernas de forma permanente gracias a la depilación láser de clínica Dermika en Gerona
Elimina el vello de las axilas para siempre con la depilación láser de clínica Dermika en la localidad de Girona

Aixelles

Les aixelles són una de les zones de producció de pèl més agressives del cos. Rasurar i depilar amb cera només estimula la producció de pèl a la zona, la qual cosa sembla un cicle sense fi de pèls-rasurat-pèls. El làser de Dermika actua sobre el fol·licle pilós i inhibeix la seva única funció: produir pèl.

En poques sessions podràs eliminar d’una vegada i per sempre el pèl incòmode de les teves axil·les. El làser només actua en el fol·licle sense afectar les glàndules de l’aixella, per la qual cosa és 100% innocu sobre la fisiologia de la zona.

Elimina el vello de las axilas para siempre con la depilación láser de clínica Dermika en la localidad de Girona

Zona íntima, línia del biquini i glutis

Els pèls de la zona íntima es reprodueixen de manera més accelerada que en altres parts del cos. Depilar i rasurar aquesta zona, a més d’incòmode sembla no ser una solució a llarg termini. És per això que la tecnologia làser de Dermika elimina la producció de pèl dels fol·licles de manera definitiva.

En poques sessions podràs eliminar els pèls de la teva zona íntima, engonals, línia del biquini i glutis de manera ràpida, efectiva i… Per sempre!

Elimina el vello de las ingles con la depilación láser de la clínica Dermika en Girona
Elimina el vello de las ingles con la depilación láser de la clínica Dermika en Girona
En clínica Dermika contamos con profesionales expertos en láser dermatológico para el rostro en la localidad de Gerona

Rostre, entrecella, bigoti, mentó i patilles

El pèl del rostre pot ser molt incòmode, antiestètic i difícil d’eliminar de manera eficient. En aquests casos podem combinar la tecnologia d’IPL de Lumenis M22 + el làser de díode Mediostar d’Asclepion per a actuar en els pèls gruixuts i en els més fins segons l’evolució de la zona tractada.

En clínica Dermika contamos con profesionales expertos en láser dermatológico para el rostro en la localidad de Gerona

Esquena, pit i abdomen

Les grans zones del cos com l’esquena, el pit i l’abdomen són les més difícils de depilar i rasurar utilitzant mètodes tradicionals. Per això, el Làser de díode Mediostar d’Asclepion és la millor opció per a eliminar la producció de pèl dels fol·licles en aquestes zones tan extenses.

En poques sessions lluiràs una pell llisa i fina però sobretot… Lliure de pèls! A més, el làser ajuda a la teva pell a regenerar-se a escala cel·lular i recuperar la seva lluentor natural.

Dermika, tu centro estético y de depilación láser situado en la ciudad catalana de Girona
Dermika, tu centro estético y de depilación láser situado en la ciudad catalana de Girona

Preguntes freqüents sobre la depilació làser

El número de sessions necessàries per a una depilació completa depèn de molts factors com la zona, la intensitat capil·lar o el tipus de pell. Encara així, a partir de la quarta sessió els fol·licles pilosos han d'estar prou afeblits per a minimitzar la producció de borrissol.

Per la teva pròpia seguretat, es recomana rasurar la zona a depilar previ a una sessió de depilació. Així mateix, es recomana que la zona estigui neta, lliure de perfums, cremes i locions.

Aquest és un dels mites més popularitzats i absolutament falsos. La depilació làser pot ajustar la intensitat i longitud del feix de llum per a adaptar-se a tots els tipus de pell.

La depilació làser pot aplicar-se en totes les zones del cos amb l'excepció de les mucoses com la boca, nas, recte i vagina. No obstant això, la depilació de la zona íntima és un dels tractaments més freqüents en l'actualitat. 

Sol·licitud d'ara el seu assessorament gratuït amb els nostres experts.

Solicita más información

Solicita más informaciónes_ES
Obert de xat
Hola 👋
Com el podem ajudar?