Micropigmentació

La micropigmentació utilitza els pigments naturals més eficaços i duradors per a restablir la bellesa natural i la perfecció de celles, llavis i contorn d’ulls. Fent servir les tècniques més avançades i els equips més innovadors, els nostres especialistes t’ofereixen els millors resultats amb la màxima satisfacció.

En la clínica de medicina estética Dermika ofrecemos tratamientos de micropigmentación a nuestros pacientes en la localidad de Gerona, Cataluña

Què és la micropigmentació?

La micropigmentació és una tècnica no invasiva i indolora que embelleix, millora o corregeix l'estètica de determinades zones facials o corporals. A Dermika podràs gaudir de dos tipus de tractaments de micropigmentació:

Microblading

Aquesta tècnica de micropigmentació està especialitzada a dibuixar el contorn de les celles per un resultat permanent de gran estil i bellesa. Fent ús de les tècniques més avantguardistes i els equips més avançats, els nostres experts crearan unes celles amb una aparença natural, bella i amb un efecte sostenible en el temps.

En la clínica estética Dermika, en Gerona, ofrecemos servicios de micropigmentación capilar a nuestros pacientes
Obtén los mejores resultados para tu micropigmentación gracias a clínica Dermika en la localidad de Gerona

Micropigmentació oncològica

La micropigmentació oncològica és l’avantguarda en la reconstrucció postquirúrgica i post tractaments oncològics com les mastectomies així com altres tractaments quirúrgics de més envergadura.

Utilitza un pigment natural i 100% segur juntament amb una tècnica de delineat en 3D per a crear un efecte hiperrealista, de més profunditat i sostenible en el temps.

Preguntes freqüents sobre micropigmentació

Totes les tintes que fem servir a Dermika per als tractaments de micropigmentació són 100% orgàniques i naturals. Per tant, tenen un millor efecte a la pell i la seva aparença perdura durant molt més temps, allargant els resultats del tractament.

La tècnica de la micropigmentació és ideal per a reconstruir estèticament l’aparença de la zona mamària després d’una cirurgia oncològica com una mastectomia parcial o radical. S’usa una tècnica 3D i un pigment natural que és ideal per recuperar l’estètica a la zona.

És possible difuminar l’aspecte antiestètic d’una cicatriu amb la tècnica de la micropigmentació. Aquesta tècnica requereix una avaluació prèvia per a determinar la idoneïtat del tractament.

Els resultats del microblading són permanents i en general, la seva aparença dura molts anys sense alteracions significatives. No obstant això, és important avaluar cada cas de manera personalitzada.

Sol·licitud d'ara el seu assessorament gratuït amb els nostres experts.

Solicita más información

Solicita más informaciónes_ES
Obert de xat
Hola 👋
Com el podem ajudar?