Tecnologia Mèdica

Al nostre centre disposem dels equips més innovadors de medicina estètica. La medicina estètica evoluciona constantment i nosaltres incorporem l’última tecnologia mèdica del mercat.

Radiofreqüència Exilis® Ultra 360

El tractament Exilis® de BTL és un procediment d’última generació que, a través de la radiofreqüència monopolar amb energia ultrasònica, aconsegueix una reducció de les arrugues i una millora de la laxitud de la pell.

A través de l’escalfament volumètric 360 interromp les fibres velles de col·lagen i inicia el procés per a regenerar de nou.

Gràcies al tractament Exilis® Ultra 360 s’obté una millora profunda del teixit i de la pell.

Lumenis M22 IPL

Làser de llum polsada. Llum polsada optimitzada d’última generació per a diferents problemàtiques dermatològiques i estètiques, que elimina taques i aporta lluminositat, entre altres aplicacions.

• Hiperpigmentació
• Rosàcia
• Couperose
• Discromia

IPL amb diferents filtres per a tractar lesions pigmentades, lesions vasculars (couperose i rosàcia) acne i depilació de pèl residual.

Resurf FX, Làser Fraccionat

  • Allibera energia de manera precisa i segura amb refredament continu per contacte.

  • Més de 600 combinacions de forma, mida, densitat i energia.

  • Només es necessita 1 aplicació – fins a un 20% de cobertura.


Notables resultats per a la pigmentació, taques provocades per l’edat/el sol, línies fines i l’aparença general de la pell.

Resurf FX, lèser d’erbi per rejoveniment, arrugues peribucals i perioculars, marques d’acne, cicatrius i estries.

En poques sessions veuràs la pell més rejovenida.

Morpheus8

El tractament Morpheus8 és una radiofreqüència mèdica, bipolar i fraccionada que s’usa per a tractament de màxima profunditat.

Gràcies a aquest procediment podrem tractar cicatrius, arrugues, flaccidesa facial i la papada.

Amb aquesta alternativa aconseguiràs una pell més ferma i una reducció de greix a les zones que ho requereixen sense passar per quiròfan, en només 3 sessions, sense cirurgia i sense cicatrius.

EMSCULPT®

És l’únic procediment que ajuda pacients a desenvolupar múscul i esculpir el cos. A més, EMSCULPT® entrega el primer procediment no invasiu del món per a l’aixecament de glutis.
EMSCULPT® es basa en l’energia electromagnètica focalitzada d’alta intensitat. Només una sessió d’EMSCULPT® causa milers de poderoses contraccions musculars que són extremadament importants per a millorar el to i la força dels músculs.

Es recomanen un mínim de 6 sessions (diagnòstic personalitzat previ)

DeepSlim

La plataforma Deep Slim® treballa amb la innovadora tecnologia MULMI, ultrasons multifocalitzats de baixa freqüència i baixa emissió. Aquesta manera diferent d’entrega d’energia, permet treballar amb tota mena de pacients i patologies assolint els millors resultats. Gaudeix de la tecnologia mèdica més avançada.

Pressoteràpia Balancer

Ballancer®606 és un sistema de pressoteràpia per a millorar els problemes de circulació a les extremitats. És un tractament que utilitza la pressió de l’aire per a activar el sistema limfàtic i realitzar un drenatge limfàtic mecànic.
Consisteix en un dispositiu programable de mànigues de compressió inflables per a una utilització estètica professional. El sistema duu a terme un massatge de distal a proximal en les extremitats tractades amb una acció directa en el sistema limfàtic i venós.

Ones acústiques Storz Medical

Tractament no invasiu que estimula el col·lagen, activa la circulació i ajuda a elevar el teixit i tensar el múscul. La pell passa a tenir un aspecte més llis i jove.

Es recomanen 8 sessions (1 setmanalment).

Carboxiteràpia

Consisteix en la injecció de CO₂ subcutani per a millorar l’oxigenació de la pell, la seva elasticitat i la producció de col·lagen. Com a tractament facial, està indicat per a ulleres fosques, rejoveniment, acne, etc.

Teràpia Fotodinàmica

Tractament de LED per a teràpia fotodinàmica i tractament de la bioestimulació. Aquest tractament versàtil augmenta el flux sanguini, és antiinflamatori, bacteriològic, regenerador i despigmentant. Escollim el tipus de longitud d’ona perquè treballi en sinergia amb la cosmètica farmacèutica específica o com a coadjuvant d’altres procediments.

T-shape

Mitjançant T-Shape, s’activa la lipòlisi, es tracta la cel·lulitis, es redueix volum, s’afavoreix el drenatge limfàtic i es millora el retorn venós, a més d’alleujar el dolor muscular, tonificar, redefinir el rostre i aconseguir un lífting facial. Es tracta de la tecnologia 3 en 1, més efectiva del mercat. Permet en un menor nombre de sessions, més resultats gràcies a la combinació, independent o simultània, de les seves tres tecnologies: Làser Fred Lipolític, Massatge Subdèrmic i Radiofreqüència. Per això, el centre obté més rendibilitat en el negoci i més satisfacció del client.

Venus Legacy - Radiofreqüència Multipolar Diamond Polar

Aporta una energía homogénea y un calentamiento volumétrico de forma indolora. Estimula los fibroblastos, permite tratar el contorno de los ojos y la línea mandibular, tensando y reafirmando el tejido.

Corporal: Radiofreqüència multipols que estimula els fibroblasts amb l’escalfament volumètric pel tractament de la cel·lulitis i la reafirmació corporal.

Facial: el capçal Diamond Polar ens permet entregar l’energia de manera suau i constant per a estimular el col·lagen aconseguint una reafirmació dels teixits facials.

Es recomanen un mínim de 8 sessions (diagnòstic personalitzat previ). (previo diagnóstico personalizado).

Solicita ahora tu asesoramiento gratis con nuestros expertos.

es_ES